MAKSIMOVIĆ: OVO PRIZNANjE NIJE SAMO MOJE, NEGO I SVIH ZDRAVSTVENIH RADNIKA :: Semberija INFO ::

 

MAKSIMOVIĆ: OVO PRIZNANjE NIJE SAMO MOJE, NEGO I SVIH ZDRAVSTVENIH RADNIKA


Predstavnici „Medija inventa“ iz Novog Sada uručili su u Banjaluci 20 prestižnih nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“ za doprinos u oblastima stvaralaštva, društvenog angažmana, preduzetništva i poslovanja.

Nagrađeni su najuspješnjiji pojedinci preduzetnici i institucije. Među dobitnicima ovog visokog priznanja je i direktor Bolnice “Sveti vračevi” Bijeljina profesor dr Zlatko Maksimović.

‘’Izabrali smo najbolje. Kriterijumi su bili poslovnost, tržišna pozicija, odnosi s javnošću, moralne i etičke vrijednosti, održivi razvoj, humanost, požrtvovanost. U slavu i čast onih koji su žrtvujući svoje živote spašavali naše, u slavu i čast privrednika koji nisu otpuštali radnike nego su nastavili da se bore i sa pandemijom i sa ekonomskom krizom i vremenom’’, izjavio je direktor ,, Media inventa’’ Vlado Markanović.

Nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“ za liderstvo u zdrastvenoj zaštiti Republike Srpske pripala je direktoru Bolnice ”Sveti Vračevi” Bijeljina, prof. dr Zlatku Maksimoviću.

-Kada stignu ovakva priznanja, kada čovjek vidi da to neko prati da to cijeni, onda čovjek dobije novu energiju da u narednom periodu ulaže veću snagu i energiju, kako bi sa svojim saradnicima postigao što bolje rezultate. Ja ovo shvatam i kao priznanje svim zdravstvenim radnicima, kako u Bolnici “Sveti vračevi” u Bijeljini, tako i u Republici Srpskoj, a i šire jer zdravstveni radnici su ti koji su istinski heroji posljednjih godina’’, rekao je direktor Bolnice ”Sveti vračevi” Bijeljina, Zlatko Maksimović.

U Srpskoj već petu godinu se realizuje projekat ,,Put ka vrhu’’ u okviru specijalnih veza Srpske i Srbije. Ima za cilj afirmaciju privrednog i društvenog stvaralaštva, unapređenje prekogranične saradnje i jačanje prosperiteta u regionu.