Čestitka Gradonačelnika Bijeljine povodom Međunarodnog dana djeteta :: Semberija INFO ::

 

Čestitka Gradonačelnika Bijeljine povodom Međunarodnog dana djeteta


Povodom Svjetskog dana djeteta, svoj djeci u Gradu Bijeljina upućujem čestitke i želje da ne bude samo jedan dan godišnje posvećen najmlađim generacijama, nego da se svakog dana svakog mjeseca poštuju dječija prava. Poštujući prava najmlađih i, od malena im usađujući osjećaj za istinske vrijednosti i spremajući ih izazove koje donosi život pred njima, najbolje doprinosimo očuvanju porodice u cjelini.

Vjerujemo da su djeca najdragocjeniji zalog za budućnost svake zajednice i da zaslužuju da odrastaju u okruženju koje im omogućava da u najvećoj mogućoj mjeri osjete ljepotu djetinjstva, ali i razvijaju svoje umne i fizičke potencijale. Svako dijete, bez obzira da li je rođeno u gradu ili selu, bez obzira na boju kože ili kose, nacionalnost ili socijalno porijeklo nam je važno i ne smije biti diskriminisano.

Ulažući u objekte i programe za vaspitanje i obrazovanje, sportske aktivnosti, infrastrukturu, zaštitu životne sredine, ali i izdvajanjima za dječiju zaštitu, pronatalitetnu politiku i na druge načine, Grad Bijeljina čini sve što je u njegovoj nadležnosti i mogućnostima da naša djeca imaju srećno djetinjstvo.

Djeco, srećan vam vaš dan!
 
GRADONAČELNIK
Ljubiša Petrović