Maloljetnica pala sa petog sprata zgrade u Bijeljini :: Semberija INFO ::

 

Maloljetnica pala sa petog sprata zgrade u Bijeljini


BIJELjINA - Maloljetna djevojka teško je povrijeđena kada je sinoć pala sa petog sprata zgrade u Bijeljini, potvrđeno je u bijeljinskoj Policijskoj upravi (PU).

Djevojka ima 17 godina,a nesreća se dogodila u bijeljinskom naselju Intergaj.

Ona je vozilom Hitne pomoći bijeljinskog Doma zdravlja prevezena u Urgentni blok gdje su joj konstatovane teške tjelesne povrede.

- Maloljetnica je vitalno ugrožena i biće transportovana na dalje liječenje u Banjaluku - rekla je Srni pomoćnik direktora Bolnice "Sveti vračevi" Nela Mitrović.

Prema njenim riječima, tinejdžerka je na prijemu oko ponoći bila svjesna i pokretna, primarno je zbrinuta i smještena u jedinicu intenzivnog liječenja.

- Jutros je konzilijarno pregledana, ima teže tjelesne povrede, frakture karličnih kosti na više mjesta, prelome dva lumbalna pršljena, svjesna je, hemodinamski stabilna, vitalno je ugrožena i sprema se transport za nadležnu ustanovu tercijarnog nivoa - navela je Mitrovićeva.

- Policiji je iz bolnice u 23.30 časova prijavljeno da im je dovezena maloljetnica koja je zadobila povrede padom s zgrade. Utvrđeno je da je djevojka pala sa petog sprata i da je zadobila teške povrede. Više detalja biće poznato kada bude završena istraga - rekla je portparol PU Bijeljina Aleksandra Marić.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o pokušaju samoubistva zbog adolescentnih problema.

​Srna / Glas Srpske