GRADONAČELNIK PETROVIĆ: MILOVANOVIĆ IMA PROBLEM S LOGIKOM :: Semberija INFO ::

 

GRADONAČELNIK PETROVIĆ: MILOVANOVIĆ IMA PROBLEM S LOGIKOM


Pozivanje gradonačelnika Ljubiše Petrovića na poligraf od strane vrhovnog poglavice tzv. Koalicije za Bijeljinu, Miroslava Milovanovića, iz SNSD-a, još jedna je potvrda njegovog elementarnog nepoznavanja osnovnih pojmova i procedura.

Iako se drznuo da u javnost iznese neistinite tvrdnje i teške klevete na račun gradonačelnika, to Milovanoviću izgleda nije bilo dovoljno za jeftino zabavljanje naroda i prodavanje magle, pa je u svom političkom amaterizmu otišao i korak dalje brkajući babe i žabe!

Gospodine Milovanoviću, kao prvo, ko će i da li će stati pred poligraf, odrediće nadležni organi, a ne Vi, iako ne sumnjam da biste žarko željeli da i u vezi s tim imate uticaj i dijelite „pravdu“ na sebi svojstven način. Kao drugo, logici za volju, kada se nađete na optuženičkoj klupi zbog svojih izmišljotina, upravo biste valjda Vi morali nadležnima dokazati  „istinitost“ svojih proizvoljnih, zlonamjernih i moram priznati vrlo maštovitih politikantskih igrica. 

Uostalom, gospodine Milovanoviću, dugogodišnji i odlično situirani funkcioneru SNSD-a, dopustimo i Vi i ja, da nadležni sudski organi daju završnu riječ, uz dobronamjernu preporuku da se ne miješate u njihov posao, već najzad okrenete svom.  


Gradonačelnik Ljubiša Petrović