PRIJEM ZA ODBOJKAŠKE ŠAMPIONE! :: Semberija INFO ::

 

PRIJEM ZA ODBOJKAŠKE ŠAMPIONE!


Odbojkaški klub „Radnik Kakehashi“ osvajač je Prve lige Republike Srpske u sezoni 2020/21. Povodom osvojene šampionske titule gradonačelnik Grada Bijeljina Ljubiša Petrović i predsjednik skupštine Grada Aleksandar Đurđević su upriličili prijem za odbojkaše i upravu kluba. Gradonačelnik se interesovao za razvojni put kluba, obećavši u narednom periodu svaku vrstu podrške novom gradskom premijerligašu.



- Zadovoljstvo je i čast ugostiti ovako mladu ekipu prvaka Republike Srpske. Bijeljina jeste grad sporta ali, iako je nekako uvijek u prvom planu fudbal ne smijemo dozvoliti da se zaboravi uspjeh odbojkaša, košarkaša i drugih sportista koji bilježe vrhunske rezultate“, rekao je predsjednik skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević.

Prepoznatljivo lice bijeljinskih odbojkaša, kapiten Vladimir Milićević osvrnuo se na izazovnu finalnu seriju plej ofa protiv OK „Tempo“ zahvalivši se svojim golobradim saigračima, koji su uprkos igranju protiv mnogo iskusnije ekipe pokazali veliki motiv i borbu da titula prvaka RS završi u Bijeljini.



- Ponosan sam što sam kapiten ovim momcima. Nadamo se uspješnom takmičenju u Premijer ligi BiH što nam, ako se pogledaju naše prethodne sezone u ovom takmičenju ne bi trebalo predstavljati problem. Takođe, nadamo se da će nam Gradska uprava Grada Bijeljina pružiti veću podršku u našem radu“, zaključio je Milićević.

Semberija info - I. Gutić