GRADONAČELNIK BIJELjINE PREDSTAVIO IZVJEŠTAJ ZA PRVIH 100 DANA: Formiranje novog imidža Gradske uprave :: Semberija INFO ::

 

GRADONAČELNIK BIJELjINE PREDSTAVIO IZVJEŠTAJ ZA PRVIH 100 DANA: Formiranje novog imidža Gradske uprave


Gradonačelnik Bijeljina Ljubiša Petrović danas je, na konferenciji za štampu koja je održana u Gradskoj upravi, detaljno predstavio izvještaj o preduzetim radnjama tokom svojih prvih sto dana na funkciji gradonačelnika Grada Bijeljina. 

Odmah po izvršenoj primopredaji dužnosti, novi gradonačelnik je u granicama svojih nadležnosti, pristupio formiranju novog imidža Gradske uprave koja treba da bude  moderna gradska uprava, servis svim građanima, sposobna da obezbijedi ubrzan razvoj svih sektora grada Bijeljina. 

Kako je rekao gradonačelnik Petrović, jedna od prvih aktivnosti ticala se detaljne analize rada svih odjeljenja i drugih organizacionih jedinica Gradske uprave koja je za posljedicu imala, između ostalog, i podnošenje nekoliko krivičnih prijava protiv odgovornih lica koji su zaposleni u tim odjeljenjima i institucijama.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je istakao da su brojni planovi njegovog kabineta bili limitirani posljedicama neusvajanja budžeta za 2021. godinu, kao i nepostojanja rebalansa budžeta za 2020. godinu.

- Sve buduće aktivnosti Gradske uprave treba da budu preduzimane u skladu sa načelima transparentnosti, zakonitosti, odgovornosti i efikasnosti u radu'', naglasio je gradonačelnik Petrović.           

​Semberija info - I. Gutić