SAVJET ZA SPORT SKUPŠTINE GRADA BIJELjINA ZAVRŠIO JE DANAS U HITNOJ PROCEDURI PRIJEDLOG RASPODJELE SREDSTAVA ZA TE NAMJENE U 2021. GODINI. :: Semberija INFO ::

 

SAVJET ZA SPORT SKUPŠTINE GRADA BIJELjINA ZAVRŠIO JE DANAS U HITNOJ PROCEDURI PRIJEDLOG RASPODJELE SREDSTAVA ZA TE NAMJENE U 2021. GODINI.


"Jutros su se stekli pravno-formalni uslovi, odnosno, danas su stupile na snagu izmjene Pravilnika o raspodjeli sredstava za sport i fizičku kulturu.

Ukupna sredstva u Budžetu grada su povećana za 150.000,00 KM u odnosu na prošlu godinu. Svjesni smo činjenice u kakvoj su situaciji svi klubovi i sportisti, koji od početka godine nisu dobijali ništa od sredstava i uradili smo sve u najkraćem mogućem roku kako bismo pomogli normalno funkcionisanje sportskih klubova.

Nadamo se da će reakcija Gradonačelnika i Gradske uprave Grada Bijeljine ovaj put biti pravovremena, i da će fokus biti na konačnom stvaranju uslova za normalno funkcionisanje sporta u našem gradu, a ne na političkom prepucavanju koje je uzrokovalo da se na ovaj prijedlog predugo čeka. ", izjavili su iz Savjeta za sport.