BIJELjINA NAPREDUJE KA PUNOJ TRANSPARENTNOSTI I DEMOKRATIZACIJI :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA NAPREDUJE KA PUNOJ TRANSPARENTNOSTI I DEMOKRATIZACIJI


Misija OEBS-a u Bosni i Hercegovini organizovala je sastanak sa predstavnicima Grada Bijeljina preko aplikacije „Zum“, čija tema su bili efekti pandemije virusom Kovid-19, politička stabilnost i planovi za razvoj saradnje u budućnosti.
 
Sastanku su prisustvovali šefica Misije ambasadorka Ketlin Kavalec, šef kancelarije OEBS-a u Tuzli Damir Gnjidić, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović i šef Kabineta gradonačelnika Mladen Arsenović.

- Mi podržavamo napore gradonačelnika Petrovića da rad Gradske uprave učini potpuno transparentnim i smatramo da je omogućavanje uvida javnosti u svakodnevne finansijske transakcije Grada veliki pozitivan iskorak u tom pravcu - istakla je ambasadorka Kavalec.
 
Učesnici sastanka su izrazili zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i stalnim napretkom Grada Bijeljina u oblasti bezbjednosti, demokratizacije i ravnopravnosti.

- Sastanak je iniciran na osnovu više prethodnih posjeta predstavnika kancelarije u Tuzli Gradskoj upravi. Danas je dogovoreno da i predstavnici Misije budu naši gosti, čim nam epidemiološki uslovi dozvole organizovanje sastanka - zaključio je gradonačelnik Petrović.