GDJE I KAKO SEMBERCI OVIH DANA PIJU KAFU? :: Semberija INFO ::

 

GDJE I KAKO SEMBERCI OVIH DANA PIJU KAFU?


Kafa na klupici ili na pumpi ,,MB Radić’’

U skladu sa epidemiološkim mjerama od 22. marta, prema nalogu Štaba za vanredne situacije Grada Bijeljina, zabranjen je, između ostalog, i rad ugostiteljskim objektima za ishranu i piće. Zato smo pokušali da nađemo odgovor na pitanje gdje naši sugrađani piju svoju jutarnju i podnevnu kafu.
Sve češće se u jutarnjim satima mogu vidjeti zaposleni, koji sa kartonskom šoljom u ruci, žure prema svom poslu, ispijajući omiljeni napitak ,,u letu’’. Podnevna kafa se ovih dana najčešće pije u gradskom parku, na slobodnim klupicama trga ili na Dašničkom keju. Kafa za ponijeti, upakovana u kartonsku šolju, u bijeljinskim lokalima košta 1,5 konvertibilnu marku.


Za strastvene „kafopije“, Distrikt Brčko je najbliža destinacija za ugodno uživanje u jutarnjoj kafi i doručku unutar lokala. Prvi objekat na putu ka Brčko Distriktu je, svakako, ugostiteljski objekat u sklopu benzinske pumpe „MB Radić“. Tu destinaciju ovih dana Semberci često biraju da sa društvom u lokalu nešto popiju ili pojedu.

Podsjećamo, rad ugostiteljskih objekata, sportskih kladionica, kockarnica i drugih priređivanja igara na sreću, kao i teretana, fitnes centara, škola sporta i rekreativne aktivnosti koje se obavljaju u zatvorenom prostoru na teritoriji Distrikta Brčko ograničava se do 21 sat u narednih 15 dana.
 
Semberija info