MIROSLAV MILOVANOVIĆ UPUTIO OTVORENO PISMO LjUBIŠI PETROVIĆU :: Semberija INFO ::

 

MIROSLAV MILOVANOVIĆ UPUTIO OTVORENO PISMO LjUBIŠI PETROVIĆU


U nastavku prenosimo otvoreno pismo Miroslava Milovanovića, odbornika u Skupštini Grada, upućeno Gradonačelniku Bijeljine, Ljubiši Petroviću.

"Gospodine Ljubiša Petroviću,

od početka svog mandata većinu odbornika, pa i mene lično, nazivate kriminalcima i lopovima, koristeći rječnik neprimjeren jednom intelektualcu koji obavlja funkciju Gradonačelnika.
 
Činili ste to više puta, na razne načine čak koristeći i službeni sajt Grada Bijeljina. Nazivali ste nas interesnim grupama koje Vama, "poštenom uzgajivaču junadi i prasadi " ne daju da radi.
 
Da ne bude zabune, i da ne pomislite da štitim nekog ko je u kriminalu. Naprotiv , nemam ništa protiv da svako odgovara za svoja nedjela, ali na način da se to optuži, dokaže, i presudi.
 
Ali , da lupetate kao seoski čajo, da nas vrijeđate, klevećete, da glumite i istražitelja i policajca i sudiju, to neću više da Vam tolerišem. Vrijeđate me jer ja nisam kriminalac i nemam nikakve lične afinitete prema novcu svih građana Bijeljine, a što Vi uporno pokušavate da predstavite u javnosti.
 
Vaše današnje saopštenje je prelilo čašu punu kleveta i natjeralo me da Vam se obratim na ovakav način i da Vam javno kažem sta imam.
 
Prije mjesec dana ste se slikali sa prasićima i poslali u javnost sliku skromnog i poštenog doktora koji je za godinu dana zaradio Audi Q5, tako što je utovio i prodao 17 junadi.
 
O tome kako ste zaradili, ili bolje rečeno od koga ste dobili novac kojim ste kupili pomenuti auto ću Vam u lice reći na predstojećoj sjednici Skupštine ako nastavite da budete bezobrazni i ako nastavite da iznosite laži.
 
Ovdje ću stati, jer sam toliko ljut da se bojim da ću početi da ličim na Vas u javnim obraćanjima, što nikako ne želim da se desi. Svakako da ćemo nastaviti 31. marta , za kada je zakazana sjednica Skupštine Grada kada ću imati dovoljno i vremena i prilika da Vam u lice kažem još što šta".
 


(Bijeljina Danas)