​Puna podrška Grada razvoju AD Orao :: Semberija INFO ::

 

​Puna podrška Grada razvoju AD Orao


Planovi razvoja  i poslovne ideje koje  “Orao" a. d. želi realizovati u narednom periodu, mogu značajno doprinijeti razvoju Grada Bijeljine i poboljšanju života u našoj zajednici, ocijenio je predsjednik Skupštine Grada Aleksandar Đurđević nakon obilaska i otvorenog razgovora sa rukovodiocima preduzeća.



U jedinoj kompaniji iz oblasti vazduhoplovstva u Bosni i Hercegovini u toku su završni radovi na proizvodnim procesima koji će doprinijeti proširenju poslovnih aktivnosti.

,,Naš ,,Orao'' je jedan od nosilaca privrede u Bijeljini i strateški je bitan za Grad i Republiku Srpsku. Drago mi je da sve obaveze završava kvalitetno i na vrijeme, posebno što su pojedini pogoni, poput galvansko - hemijske zaštite ne samo konkurentni na svjetskom vazduhoplovnom tržištu nego imaju potencijal proširenja na civilni program'', izjavio je Đurđević nakon obilaska ovog pogona.

Đurđević je prisustvovao završnoj provjeri  mlaznog motora u modernoj ispitnoj stanici i upoznao se sa potencijalima saradnje ,,Orla'' sa namjenskom industrijom zemalja u okruženju.