SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRPSKE: GODINA DANA OD OSNIVANjA :: Semberija INFO ::

 

SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRPSKE: GODINA DANA OD OSNIVANjA


Prije godinu dana, u Banjaluci je osnovana Socijalistička partija Srpske (SPS), partija koja pripada svim njenim članovima, a danas je prepoznatljiva u cijeloj Republici Srpskoj.

-SPS nije partija pojedinca nego partija koja se zalaže za socijalnu pravdu, solidarnost i jednakost. Svi mi koji smo prepoznali ideju i cilj SPS, na čelu sa predsjednikom partije Goranom Selakom, vrijedno i predano smo radili i radimo, a danas godinu dana poslije, mogu reći da smo respektabilna partija sa značajnim brojem članova i simpatizera“, istakao je predsjednik GO SPS Bijeljina Srđan Mijatović. On je povodom godinu dana od osnivanja partije, uputio iskrene čestitke.

-Svim aktivistima, članovima i simpatizerima partije, upućujem iskrene čestitke i zahvalnost, a građanima zahvaljujem na podršci. Nastavljamo dalje sa još više snage, da sa građanima radimo i gradimo bolju budućnost Republike Srpske. Moram podsjetiti da sve vrijeme radimo u složenim uslovima, s obzirom da još uvijek vlada pandemija virusa korona. Upravo zbog zaštite zdravlja građana, brojne naše aktivnosti bile su redukovane, a radićemo i dalje u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama. Socijalistička partija Srpske vam iskreno želi da ste nam svi zdravi, jer zdravlje je najvažnije. Mi nastavljamo sa ostvarenjem cilja, a to je bolja budućnost svih građana!