DRAGO NAM JE ŠTO OSTAJEMO ZAJEDNO :: Semberija INFO ::

 

DRAGO NAM JE ŠTO OSTAJEMO ZAJEDNO


Proteklih dana svjedočili smo medijskoj najavi nekolicine mladih kadrova SDS Semberija – Mićo Mićić da će u narednom periodu pokušati da osnuju zasebnu političku stranku i da se otcijepe od SDSS-a.

Drago nam je da su naše mlade stranačke kolege nakon današnjeg sastanka u Beogradu sa predsjednikom  Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD)  Miloradom  Dodikom, odustali od te ideje.

Smatramo da lakomislenost i kratkoročni ciljevi mogu izgledati primamljivo neiskusnima i da je upravo iz tog razloga za pohvalu činjenica da su prepoznali svoju ishitrenost i da su imali dovoljno hrabrosti da od nje odustanu.

Drago nam je da ćemo svi zajedno nastaviti da se kroz SDSS borimo za vrijednosti i ciljeve koje smo zajednički definisali sa pokojnim predsjednikom Mićom Mićićem i od kojih nismo odustajali ni ranije. Smatramo da su mlade generacije te koje sa sobom donose energiju promjene i da upravo u SDSS-u postoji dovoljno prostora da svi pruže najbolje što mogu. Mi ih u tome u potpunosti podržavamo. 

SDSS ostaje istrajan u namjeri da gradi uspješnu Srpsku sa svojim koalicionim partnerima i svima onima kojima je Srpska iznad svega, navedeno je u saopštenju za javnost SDSS.