Koalicija „Dogovor za Bijeljinu“: Razgovor sa gradonačelnikom da, ali na nivou Koalicije :: Semberija INFO ::

 

Koalicija „Dogovor za Bijeljinu“: Razgovor sa gradonačelnikom da, ali na nivou Koalicije


Predstavnici Koalicije „Dogovor za Bijeljinu“, tokom jučerašnjeg dana, 4. januara, dobili su pojedinačne pozive od gradonačelnika Ljubiše Petrovića da razgovaraju o budućem djelovanju u Gradskoj skupštini. Na sastanku članova Koalicije, istog dana, a nakon prijema pozivaa, odlučeno je da svi zvanični razgovori, o bilo kojoj temi, mogu da se održavaju isključivo na nivou Koalicije, a nikako pojedinačno“; rekao je predstavnik Koalicije, Miroslav Milovanović.

-Nema razgovora iza zatvorenih vrata ni u četiri oka“, kategoričan je Milovanović i dodao da su jutros, 5. januara i zvanično, pisanim putem i putem protokola Gradske uprave, obavijestili gradonačelnika Petrovića o stavu članova Koalicije.

-U dopisu smo naveli da pozdravljamo njegov poziv, ali i da ne odstupamo od svog  principa, a to je da se razgovor gradonačelnika obavi u prisustvu svih članova Koalicije“; rekao je Milovanović i naglasio da u interesu građana žele da razgovaraju, kao i da se nastavi sa realizacijom svih započetih investicija.

-Insistiramo na međusobnom uvažavanju i poštovanju i svi moramo biti svjesni političke realnosti u Bijeljini. Koalicija „Dogovor za Bijeljinu“ nije spremna da funkcioniše na principu ucjena, a s obzirom da je gradonačelnik sve vrijeme govorio i govori da je gradonačelnik svih građana, očekujemo da uvaži stav 23 odbornika Koalicije“, rekaoje Milovanović. On je dodao da u narednim danima očekuje poziv za razgovor, ali isključivo na nivou Koalicije.

Semberija info