PODIJELjENE BOŽIĆNE PEČENICE ZA 200 SOCIJALNO UGROŽENIH PORODICA :: Semberija INFO ::

 

PODIJELjENE BOŽIĆNE PEČENICE ZA 200 SOCIJALNO UGROŽENIH PORODICA


Gradska boračka organizacija Bijeljina, uz podršku Gradonačelnika Grada Bijeljina gospodina Ljubiše Petrovića, i ove godine, kao i prethodnih godina, podijelila je danas 200 pečenica i 100 vreća brašna socijalno ugroženim porodicama iz boračke populacije.

Predsjednik ove organizacije, Miodrag Stevanović, zahvalio se Gradskoj upravi Bijeljina i domaćim privrednicima, od kojih je kao najveće donatore izdvojio kompaniju "ZP komerc" koja je poklonila 200 pečenica i Mlin "Pavlović" koji je poklonio 100 vreća brašna.

„U Bijeljini živi 30.000 demobilisanih boraca i većina nije u mogućnosti da sebi priušti pečenicu. Podjela pomoći uoči Božića je tradicija kojom se praznici uljepšavaju i socijalno ugroženima, u gradu u kojem živi 30.000 demobilisanih boraca Vojske Republike Srpske. I dalje ćemo se truditi da pomognemo najugroženijima koliko je to u našoj mogućnosti“, rekao je Stevanović.

Uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića pomoć za 118 socijalno ugroženih porodica iz boračke kategorije stanovništva obezbijedilo je i Udruženje veterana Garde "Panteri" koje je podijelilo 58 pečenica i po 100 maraka za kupovinu pečenice za 60 korisnika.

Semberija info