POVODOM NOVE GODINE, GRADONAČELNIK BIJELjINE LjUBIŠA PETROVIĆ GRAĐANIMA GRADA BIJELjINA UPUTIO JE PRAZNIČNU ČESTITKU U KOJOJ SE ISTIČE: :: Semberija INFO ::

 

POVODOM NOVE GODINE, GRADONAČELNIK BIJELjINE LjUBIŠA PETROVIĆ GRAĐANIMA GRADA BIJELjINA UPUTIO JE PRAZNIČNU ČESTITKU U KOJOJ SE ISTIČE:


Dragi sugrađani i prijatelji,

Na pragu smo nove 2021. godine, koja nas uvodi u treću deceniju 21. vijeka i za koju se nadam da će nam svima donijeti više sreće, sloge i ljubavi, kao i svakog dobra i napretka za naš narod, našu Bijeljinu i Semberiju, a takođe i sve naše porodice i pojedince.

Iza nas je godina poteškoća i izazova, ali uvjeren sam da će nam nedaće i gubici kroz koje prolazimo poslužiti kao dobre pouke kako da u narednoj godini i novoj deceniji radimo vrijednije i bolje, kao i da budemo bolji ljudi. U teškim okolnostima i pred velikim iskušenjima našeg vremenaljudi Bijeljine i Semberije su dokazali da nas nisu napustile naše neprolazne vrijednosti: humanost, solidarnost, poštenje, dostojanstvo, odgovornost i ljubav prema bližnjima i sugrađanima. Stoga su opravdane naše nade i očekivanja da, ukoliko se složno potrudimo, Bijeljina i njeni građani ulaze u bolju godinu i srećnije doba.

Želim vam mir, dobro zdravlje, sreću i uspjeh na svim poljima, da u novoj godini njegujete i razvijate prijateljstva, uzajamnu ljubav i poštovanje i snažnu volju za ličnim i opštim boljitkom.

Uz želje da vas služi dobro zdravlje, molim vas da praznik Nove godine i dane koji slijede provedete potpuno se pridržavajući važećih epidemioloških mjera i da budete odgovorni prema svom i zdravlju drugih ljudi, kao i da praznike provedete u krugu svojih porodica, u harmoniji i blagostanju.

Svako dobro i srećna Nova godina!