GO SP BIJELjINA: HUMANITARNA AKCIJA :: Semberija INFO ::

 

GO SP BIJELjINA: HUMANITARNA AKCIJA


Aktiv žena Gradskog odbora Socijalističke partije organizuje povodom 20. decembra, Svjetskog dana ljudske solidarnosti, tradicionalnu humanitarnu akciju pod nazivom „Bazar bez para“, ističući da je solidarnost jedan od osnovnih principa na kojima se temelji Socijalistička partija.

- Akcija, koju organizujemo već šestu godinu, traje tri dana (21. 22. i 23 decembar), od 10 do 14 časova, a u tom periodu građani kojima je to potrebno, mogu doći u prostorije partije da preuzmu odjeću, obuću, kao i kućne potrebštine“, kaže predsjednica Aktiva žena SP Bijeljina Danijela Lakić i naglašava da je evidentna uspješnost akcije, analizirajući prethodne godine.



- Zadovoljni smo što su naše akcije uspješne, ali, to, nažalost, govori da naši građani teško žive“, istakla je Lakićeva i podsjetila da je prošle godine po garderobu i ostale potrebštine došlo oko 70 građana. Ona je dodala da, ukoliko se sve što je prikupljeno tokom akcije ne podijeli tokom planirana tri dana, da će napraviti pakete i podijeliti ugroženim porodicama.

​Semberija info - Foto: B. Milošević