GO UJEDINjENE SRPSKE BIJELjINA:TIMSKIM RADOM DO DVA ODBORNIČKA MANDATA :: Semberija INFO ::

 

GO UJEDINjENE SRPSKE BIJELjINA:TIMSKIM RADOM DO DVA ODBORNIČKA MANDATA


Foto: InfoBijeljina
Gradski odbor Ujedinjene Srpske Bijeljina, odličan je primjer da se trudom i  ozbiljnim radom mogu postići  odlični  rezultati. Predsjednik Izbornog štaba US Gradski odbor Bijeljina, Branislav Tekić kaže da su dva odbornička mandata izvanredan rezultat, a posebno što ih, kako je rekao,  “pojedini konkurenti nisu ozbiljno shvatali”.

-Naši građani su prepoznali i  nagradili našu iskrenost  i  naš rad, a mi ćemo im uzvratiti još intenzivnijim radom u lokalnom parlamentu  gdje ćemo zastupati njihove interese. Hvala svima na ukazanom povjerenju, a mi nastavljamo da radimo sa još jačim elanom kako bismo stvarali uslove za bolji život građana  i  još brži razvoj naše Bijeljine”, rekao je predsjednik Izbornog štaba GO US Bijeljina Branislav Tekić.

-Hvala svim članovima naše partije na marljivom radu i  hvala našim simpatizerima  Zajedno smo pokazali da  je za uspjeh potrebna ozbiljnost, da običan čovjek može napraviti ozbiljan rezultat i u politici, a vrata Ujedinjene Srpske ostaju otvorena za sve koji žele da nam se priključe. Nastavljamo raditi ozbiljno i odgovorno, a moram istaći da ćemo još spremniji ući u pripreme za opšte izbore”, naglasio je Tekić. Predsjednik GO US Bijeljina Milan Trninić, zahvalio se Izbornom štabu GO US Bijeljina, GO stranke, kao i svim članovima i simpatizerima Ujedinjene Srpske.

-Hvala na timskom radu u izbornoj kampanji, hvala svima koji su nam ukazali povjerenje, a članovi Ujedinjene Srpske će kroz svoj predan,odgovoran i ozbiljan rad, opravdati povjerenje građana”, rekao je Trninić.

Semberija info