TURISTIČKA ORGANIZACIJA BIJELjINE NA 41. SAJMU TURIZMA U BEOGRADU :: Semberija INFO ::

 

TURISTIČKA ORGANIZACIJA BIJELjINE NA 41. SAJMU TURIZMA U BEOGRADU


Beogradski sajam turizma krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje svijet u malom, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada drugih posjetilaca. Neko traži poslovne partnere, neko turističke aranžmane, jer se tu, na jednom mjestu, predstavljaju turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori...Na sajmu,  već tradicionalno, turističku i ugostiteljsku ponudu Bijeljine i Semberije predstavlja Turistička organizacija Bijeljine.

Direktor Turističke organizacije Radosav Đokić kaže da će nastup na najvećem turističkom događaju u Srbiji i jugoistočnoj Evropi iskoristiti da najave manifestacije koje će se u Bijeljini realizovati do kraja godine i što bolje predstave turističku i ugostiteljsku ponudu Bijeljine i Semberije.

-Međunarodni sajam turizma u Beogradu, 41. po redu,  održava se od 21. do 24. februara, a mi ćemo se predstaviti tokom prva dva dana sajma. Cilj nam je da na sajmu što više ljudi čuje i vidi šta su sve pripremili bijeljinski i semberski domaćini, ugostitelji, hotelijeri, kao i organizatori kulturnih dešavanja koja, iz godine u godinu okupljaju publiku najrazličitijih uzrasta, dobi i sfera interesovanja, ističe  Radosav Đokić , te precizira da će se na sajmu prestaviti Restoran ,,Lovac“, Hotel ,,Drina“, pekara ,,Bodaxco“, pekara ,,Lazić“, Restoran ,,Monako“, te Etno selo Stanišići.

Inače, Turistička organizacija Bijeljine predstaviće se na zajedničkom štandu Turističke organizacije Republike Srpske. Biće to lijepo uređen i funkcionalno opremljen izložbeni prostor veličine 88 m2. Kako najavljuju, turističku ponudu opština i gradova u Republici Srpskoj ove godine predstaviće turističke organizacije Banja Luke, Prijedora, Bijeljine, Višegrada, Kozarske Dubice, Laktaša, Zvornika, Teslića, Bileće, Milića, Novog Grada, Trnova, Modriče, Foče, Iistočnog Sarajeva,a predstaviće se i Etno selo Stanišići, te Hercegovačka radionica.

- Planirano je da se na štandu Republike Srpske organizuju i mini programi dešavanja kroz prezentaciju turističke ponude gradova, opština i destinacija, kako bi se i na taj način doprinijelo ukupnoj promociji turističke ponude Republike Srpske, kaže Đokić.