BIJELjINA - Saopštenje iz Kabineta Gradonačelnika: Jeftina propaganda Televizije BN :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA - Saopštenje iz Kabineta Gradonačelnika: Jeftina propaganda Televizije BN


Kako se bliži datum izbora, jeftina propaganda Televizije „BN“ postaje sve jadnija i sve češći su pokušaji diskreditacije svega što Gradska uprava radi u cilju suzbijanja epidemije virusa korona, ali i svih aktivnosti lokalne vlasti.



Najnovija lažna vijest koju je TV „BN“ plasirala je da Gradska uprava namjerava da u novi objekat na Gradskom groblju u Bijeljini smjesti kovid-bolnicu, pri čemu je, čak, objavljena fotografija objekta na groblju u Batkoviću. Naknadno je sa internet-stranice TV „BN“ uklonjena ta fotografija, pa postavljena fotografija objekta na Gradskom groblju i to u fazi dok nije bio završen.



Mogućnost da kovid-bolnica bude u objektu na groblju nikad nije dolazila u obzir i takva bezočna laž samo pokazuje nervozu televizije koja se, nažalost, pretvorila u najjeftiniji manipulatorski medij, kojem su laži i prostakluci postali zaštitni znak, a psovke u programu uobičajene.

Umjesto u objekat na groblju, kako je objavila TV „BN“, pored kovid-bolnica u Bijeljini, građani oboljeli od ove bolesti biće smještani u Banju Dvorovi.

Gradska uprava Grada Bijeljina je otvorena za saradnju sa svim medijima, bez obzira na političko opredjeljenje, ali neće dozvoliti nikome, pa ni ekipama Televizije „BN“, da se u prostorijama Gradske uprave ponašaju drsko i bahato, kršeći osnovna pravila ponašanja i ometajući rad organa Gradske uprave.

Sigurni smo i da će građani Semberije prepoznati šta je cilj ovakvog ponašanja i da neće nasjesti na laži s ove televizije.
 
(U prilogu su fotografije vijesti objavljene na internet-stranici TV BN)
 
Kabinet Gradonačelnika