HUMANITARNA AUKCIJA ZA VANJU I DAJANU :: Semberija INFO ::

 

HUMANITARNA AUKCIJA ZA VANJU I DAJANU


Bijeljinski slikari organizovali su još jednu  humanitarnu aukciju slika i knjiga. Ova humanitarna aukcija se organizuje u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za studentkinje Vanju Mirković, koja vodi tešku bitku sa karcinomom kostiju i Dajanu Lazarević, koja se nalazi u stanju svjesne kome uzrokovane povredom glave padom sa bicikla. Obe djevojke su iz Pala i do sada su njihove kolege sa fukulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizovali razne akcije kako bi sakupili što više novca za njihovo liječenje.

Sakupljeno je 67 knjiga i 21 slika koje se na Facebook aukciji nude po simboličnim cijenama. Ispod svake fotografije možete naći ime autora, dimenzije, tehniku kao i početnu cijenu. Ukoliko želite da učestvujete u humanitarnoj aukciji potrebno je da ispod fotografije slike ili knjige koja vam se dopada, u komentaru, napišete cijenu koju ste spremni da izdvojite. Osoba koja ponudi najviše novca za sliku ili knjigu, na kraju aukcije dobija istu za koju je licitirao.

Po završetku aukcije svaki kupac će biti kontaktiran, a novac za sliku ili knjigu treba uplatiti direktno na humanitarni račun. Kada kupac pošalje fotografiju uplatnice kao dokaz, onda slijedi i dogovor o preuzimanju nagrade. Aukcija se završava u ponedeljak, 02. novembra, u 20 časova.

Svi ljudi dobre volje, koji žele pomoći Vanji i Dajani u borbi za život, pozvani su da daju svoj skromni doprinos u pomenutoj humanitarnoj aukciji.

Semberija info - Lj. Božić