Humanitarna akcija - POMOZIMO VANjI I DAJANI! :: Semberija INFO ::

 

Humanitarna akcija - POMOZIMO VANjI I DAJANI!


Studenti četiri fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu sa sjedištem u Bijeljini (Fakultet poslovne ekonomije, Pedagoški fakultet, Poljoprivredni i Pravni fakultet) provešće humanitarnu akciju na Gradskom trgu i u zgradi Centra za visoko obrazovanje od 20. do 22. oktobra u periodu od 9 do 12 časova.

Humanitarna akcija se organizuje u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za studentkinje Vanju Mirković, koja vodi tešku bitku sa karcinomom kostiju i Dajanu Lazarević, koja se nalazi u stanju svjesne kome uzrokovane povredom glave padom sa bicikla. 

Na Gradskom trgu, kao i u zgradi Centra za visoko obrazovanje, biće postavljen štand sa kolačima koje će, kao svoj doprinos ovoj akciji, donirati lokalne poslastičarnice. Sva prikupljena sredstva od prodaje kolača biće donirana za dalje liječenje Vanje i Dajane. Cijena kolača nije određena i svi građani koji dođu da podrže akciju moći će dati svoj doprinos u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima.

Svi ljudi dobre volje, koji žele pomoći Vanji i Dajani u borbi za život, pozvani su daju svoj skromni doprinos u pomenutoj humanitarnoj akciji.