U VOZILU PRONAĐENO OKO 10 LITARA AMFETAMINSKOG ULjA :: Semberija INFO ::

 

U VOZILU PRONAĐENO OKO 10 LITARA AMFETAMINSKOG ULjA


Prilikom obavljanja svojih redovnih poslova i zadataka policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, zaustavili su i kontrolisali putnički automobil marke ,,ševrolet'' kojim je upravljalo lice Š.S., dok se na mjestu suvozača nalazilo lice S.P.
 
Zbog postojanja osnova sumnje da se u vozilu nalaze nedozvoljene supstanice, na osnovu naredbe Osnovnog suda  Bijeljina policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2,  uz saradnju sa Odjeljenjem za organozovani kriminalitet i droge Policijske uprave Bijeljina izvršili su pretresanje vozila i lica.
 
Prilikom pretresanja vozila pronađen  je jedan kanister, zapremine oko 10 litara,  za koji se sumnja da sadrži amfetanisnku bazu, tj. amfetamisnko ulje koji se koristi za pravljenje opojne droge spid.
 
Nadalje, pronađena je i jedna vozačka dozvola  za koju se sumnja da je krivotvorena, kao i mobilni telefoni.
 
Od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina lica su lišena slobode. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.
 
Nakon dokumentovanja predmeta protiv lica slijedi izvještaj nadležnom tužuilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela ,,Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga'' i ,,Falsifikovanje isprave''. Istraga po navedenom predmetu je u toku'', navode iz policije.

Semberija info