SPORTSKI CENTAR DESPOTOVIĆ, BIJELjINA: Otvoren restoran sa pečenjarom :: Semberija INFO ::

 

SPORTSKI CENTAR DESPOTOVIĆ, BIJELjINA: Otvoren restoran sa pečenjarom


Sportski centar „Despotović“, na magistralnom putu Bijeljina-Brčko, odnedavno je dopunjen novim sadržajem, modernim restoranom, u kome posjetioci mogu provesti ugodne trenutke uz specijalitete nacionalne kuhinje.


 
U sklopu restorana otvorena je i pečenjara, tako da se u svakom trenutku na meniju nalazi i svježe praseće i jagnjeće pečenje, prasetina po cijeni od 15 i jagnjetina po cijeni od 25 KM. U restoranu smo saznali da se prasići nabavljaju uglavnom u Semberiji, dok jaganjci stižu iz Hercegovine. Kvalitetan drveni ugalj za pečenje nabavlja se u Čajniču.



Branko Despotović, vlasnik Sportskog centra „Despotović“, kaže da je pečenjara otvorena prije nepun mjesec dana.
- S obzirom da smo na početku rada pečenjare, nemamo konkretnijih poslovnih pokazatelja. Na nama ostaje obaveza da permanentno poboljšavamo i usavršavamo usluge, s ciljem kako bismo privukli što više gostiju. Zadovoljni smo prvim poslovnim rezultatima, jer smo na samom početku rada pečenjare. Svi oni koji se bave ugostiteljstvom, znaju da se samo kvalitetom mogu privući novi i zadržati stari gosti. U ponudi našeg restorana su ukusna kuvana jela, roštilj, pečenje za konzumaciju u restoranu, ali i za ponijeti. Imamo vrhunske kuvare koji mogu pripremiti jela po svačijem ukusu“.



Branko Despotović kaže da sportski centar raspolaže bovling kuglanom, dvoranom za mali fudbal i tenis, prostorom za stoni tenis i bilijar.
- U Sportsko  - rekreativnom centru imamo sve neophodne sportske sadržaje za rekreativce svih uzrasta, od najmlađih do najstarijih. U ovom prostoru mogu se organizovati i rođendanske proslave, ali i drugi porodični i poslovni skupovi. Na jednom mjestu skoncentrisani su sadržaji za zabavu, sport i rekreaciju, ali i za druženja. Često nas posjećuju kompletne porodice koje provode ugodne časove u bovling kuglani i na sportskim terenima. Posebno je to izraženo u jesenjem i zimskom periodu. Imamo veliki parking, što je prednost ovakvih sportskih centara“.     
                                                                                  
Semberske novine - Semberija info - Lj.Ljubojević
​Foto - B.Milošević