Najava "Prvog bijeljinskog bala" :: Semberija INFO ::

 

Najava "Prvog bijeljinskog bala"


U subotu, 25. novembra, u hotelu „Drina“ biće održan „Prvi bijeljinski bal“ sa početkom u 19 časova. Ovaj bal biće humanitarnog karaktera i dio je trodnevne manifestacije „Dučićevi i Magini sati“, posvećene Jovanu Dučiću i Magdaleni Živanović.

Ulaznice za bal zainteresovani građani mogu kupiti u biletarnici Centra za kulturu „Semberija“, po cijeni od 50 konvertibilnih maraka, a za posjetioce je predviđen balski program, svečana večera i pića po izboru.

Sav prihod iz donatorskih kutija, kao i od prodaje ulaznica, biće usmjeren ka Udruženju roditelja djece s poteškoćama u razvoju, djece u riziku i djece na marginama društva „Bijeljinska djeca suncokreti“, dok će Grad Bijeljina, kao glavni organizator, snositi troškove bala.

Za balski program su zaduženi SKUD „Semberija“ i istoimeno Pozorište, Hor „Srbadija“, violinistkinja Anja Novaković u pratnji pijanistkinje Tijane Dragojlović i kvartet „Uvertira“ iz Loznice.

Gradska uprava poziva građane da uzmu učešće u ovom događaju, uz poštovanje formalnog kodeksa oblačenja i još jednom pokažu da je Bijeljina grad humanih ljudi, poštovalaca kulture i umjetnosti.

Kabinet Gradonačelnika
Gradska uprava Grada Bijeljina
Trg Kralja Petra I Karađorđevića br.1

Telefon: +387 (0)55 211 753