Dakić: “Mi večeras u Bijeljini branimo sve ono što se u katastru vodi pod Republikom Srpskom” :: Semberija INFO ::

 

Dakić: “Mi večeras u Bijeljini branimo sve ono što se u katastru vodi pod Republikom Srpskom”


Na večerašnjem narodnom skupu “Branimo Srpsku”, između ostalih, obratio se i narodni poslanik u Skupštini Republike Srpske Milan Dakić, potpredsjednik DEMOS-a.

“Kada sam krenuo večeras na miting, upitao me moj jedan komšija šta mi to branimo večeras ovdje. Odgovorio sam mu da mi ovdje večeras branimo sve ono što se u katastru vodi pod Republikom Srpskom. A da mu pojasnim malo brže i lakše, rekao sam mu i da se ni naše fudbalsko igralište ne vodi na našoj mjesnoj zajednici, nego, hvala Bogu, na Republici Srpskoj. To mi branimo”, rekao je Dakić na početku obraćanja.

On je rekao da je i broj ljudi koji je večeras ostao ispred sale pokazatelj da i građani Bijeljine, kao i svi građani Republike Srpske, žele da odbrane ono što Republika Srpska trenutno ima.

“Zaboravili su neki predstavnici SAD, Njemačke, Velike Britanije, svi ti moćnici su zaboravili šta smo mi dobili prije 28 godina. Dobili smo legalitet naše Republike Srpske! Kroz politički život smo izgubili jedan veliki dio te naše ustavnosti, i jedan dio naše nadležnosti. Borićemo se mi da to vratimo”.

Dakić je okupljenima poručio da građani Srpske moraju istrajati u započetoj borbi.

“Moramo da istrajemo u toj borbi za Republiku Srpsku. Želimo da sačuvamo svoga predsjednika Republike Srpske. Mi smo ga birali, i mi ćemo da ga branimo. Želimo da sačuvamo sve ono što imamo. Živjela Republika Srpska!”, poručio je Dakić.

(Semberija info)