Semberski maturanti ponovo slave: Sutra prvi na sceni maturanti Tehničke škole :: Semberija INFO ::

 

Semberski maturanti ponovo slave: Sutra prvi na sceni maturanti Tehničke škole


Фото - Архива
Ovoga maja, nakon dvije godine, semberski maturanti će prodefilovati ulicama svoga grada, praćeni pogledima, osmjesima, ali i po nekom suzom u krajičku oka njihovih  najmilijih, ali i ostalih sugrađana. Na taj način će obilježiti kraj svoga srednjoškolskog obrazovanja, a bijeljinske srednje škole ispratiti još jednu generaciju iz njihovih školskih klupa.

Duško Đurić, predsjednik Aktiva direktora regije Bijeljina za „Semberske novine“ rekao je da će proslave maturskih večeri početi od 20. maja i trajati do 30. maja.
- Prva škola koja će proslaviti matursko veče jeste Tehnička škola „Mihajlo Pupin“, 20. maja, zatim 22. JU Poljoprivredna i medicinska škola, nakon njih, 23. maja Ekonomska škola. Gimnazija „Filip Višnjić“, matursko veče će proslaviti 24. maja, a Srednja stručna škola Janja, 30. maja“, rekao je Đurić.

Maturanti će se okupljati ispred zgrade Gradske uprave Grada Bijeljina, svečani defile je planiran u 19 časova i 30 minuta, a proslava od 20 časova u hotelu „Drina“ Bijeljina.
Kako nezvanično saznajemo, maturanti Muzičke škole „Stevan Stojanović Mokranjac'', maturu će proslaviti 24. maja na vikendici „Vila Paradiso“, bez svečanog defilea.
 

Semberija info - S. Jovanović