:: Semberija INFO ::

 

НАСТАВЉЕНО СНИМАЊЕ "БЕТМЕНА" (ВИДЕО)


Foto: AFP/GETTY IMAGES
Снимање "Бетмена" које је паузирано јер је главни глумац Роберт Патинсон био заражен вирусом корона, наставља се, јављају страни медији.

Почетком септембра из продукцијске куће Ворнер Брос потврдили су да је снимање њиховог највећег пројекта најављеног за наредну годину "Бетмена" тренутно заустављено, међутим, сада је све кренуло својим током, пише Вериети.

Снимање у Хертфордшајру у Енглеској је било паузирано, а сада се све враћа у нормално стање и сцене су се поново почеле снимати, потврдили су из Ворнер Броса.

Ово није први пут да се снимање филма морало обуставити. Због пандемије вируса корона исто су учинили и у марту.


Сада су се сви вратили на посао, а извори блиски глумачкој постави тврде како је остало само неколико сцена које још нису снимљене.

- Сви смо се надали да ћемо се што прије вратити послу и било је ужасно што смо морали опет зауставити снимање само три дана након што смо га започели - рекао је један од чланова глумачке поставе.

У августу је сценариста Метсон Томлин тврдио како сигурно неће бити кашњења, али тада није знао да ће се екипа са сета морати повући двије седмице јер је неко био позитиван на вирус корона.
 
(кликс)