Ролан Гарос увео новитет на овогодишњем турниру :: Semberija INFO ::

 

Ролан Гарос увео новитет на овогодишњем турниру


Престижни мастерс турнир Ролан Гарос увео је новитет на овогодишњем турниру. Новака Ђоковића и дружина ће имати посебну забаву сваке вечери. Ради се о "Берywам" битбокс групи, једној од најбољих у свијету, која долази управо из Француске

Само што није почео други Гренд слем турнир у години - Ролан Гарос. Тачније, квалификације већ увелико трају, док је потребно и да започне главни жријеб у којем ће се наћи и Ђоковић, који лови своју 23. титулу на највећим тениским турнирима.

Уистину, пао је Новак са првог мјеста на треће на АТП листи, што би могло да га уздрма у одређеној мјери, међутим, не смије се рећи да он није фаворит на овом турниру. Пријетња јесу и Данил Медведев и Карлос Алкараз, али ипак, Ђоковић је тај који води главну ријеч.

Оно што је занимљиво, овај Ролан Гарос ће се разликовати и од осталих, а томе ће доприњети и свјетски популарна "битбокс" група из Француске "Берywам", која је и свјетски шампион у овој "дисциплини".

"Берywам" је популарност стицао кроз француски "Ја имам таленат" шоу, појавили су се и у Америчком издању, као и у "Ол-старс" издању овог такмичења, преноси "Телеграф".

Ова група ће, користећи само свој глас, забављати навијаче на стадиону "Филип Шатрије", док ће публика моћи и да погађа песму. Сваке вечери од понедјељка 29. маја, па све до сриједе 7. маја, укупни побједник такмичења у погађању пјесама ће добити карту за Ролан Гарос идуће године.

(Телеграф)