Чека се потврда - Познато ко уз Ђоковића игра у Бањалуци :: Semberija INFO ::

 

Чека се потврда - Познато ко уз Ђоковића игра у Бањалуци


Фото - Танјуг / АП

БАЊАЛУКА - Новак Ђоковић предводи листу најбољих тенисера који ће наступати на турниру АТП 250 "Српска опен" у Бањалуци.

На прелиминарном списку налази и руски тенисер Андреј Рубљов који је прошле године освојио турнир, а ту су и Стен Вавринка, Ришар Гаске, ексцентрични Италијан Фабио Фоњини. Дефинитивна потврда ове листе ће се знати до краја седмице.

Осим Ђоковића на прелиминарној листи тенисера који долазе у Бањалуку се још налазе: Андреј Рубљов (7 na АТП листи), Борна Ћорић (20.), Миомир Кецмановић (35.), Талон Грикспор (36), Ришар Гаске (40), Јиржи Лехецка (44), Бењамин Бонзи(49.)који су на листи носилаца. Поред њих најављен је долазак још Алекс Молчан (56.), Ласло Ђере(58.), Грегор Барере(65.), Федерицо Кориа(67.), Душан Лајовић (76), Филип Крајиновић(77), Станислас Вавринка (87), Хуан Пабло Вариљас(88), Фабио Фоњини(91), Алексеј Попирин(93), Марко Ћекинато(95).

Тако ће публика у Бањалуци моћи да види и бившег тренера Новака Ђоковића, Маријана Вајду који тренутно води земљака Молчана.

Организатор има право на још три специјалне позивнице, затим двије посебне које ће добити Гаел Монфис и Хамад Међедовић док ће се четири учесника сазнати након квалификација.

Турнир у Бањалуци ће се одржати од 16. до 23. априла.


​Глас Српске