СРБИЈА ДОЧЕКАЛА ЂОКОВИЋА: "САДА ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЛАВИМО" :: Semberija INFO ::

 

СРБИЈА ДОЧЕКАЛА ЂОКОВИЋА: "САДА ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЛАВИМО"


Foto
Српски тенисер Новак Ђоковић свечано је дочекан у Београду након освајања седме титуле на Вимблдону.
Дочек је уприличен испред Скупштине града Београда, а бројни навијачи и поштоваоци Новака Ђоковића окупили су се како би га дочекали и поздравили.


Ђоковићев стриц: Хвала Србијо, сада је време да славимо

Стриц Новака Ðоковића, Горан Ðоковић, позвао је навијаче да заједно са најбољим српским тенисером прославе освајање титуле на Вимблдону.

"Феноменалан успех, сви знамо колики је то успех. Са седам титула на Вимблдону, приближава се броју Аустралијан опена. Мислим да ће Вимблдон бити његов турнир, јер још не знамо да ли ћемо ићи у Аустралију. Новак је толико пута освајао турнире, али ово је нешто посебно, одлепио се од магичне цифре од 20. То много њему значи, много и овим људима. Хвала свим људима, позивам их да остану и уживају. Били су уз нас када је било тешко, сада је време да славимо", рекао је Горан Ðоковић за РТС.
 

У Београду Ђоковићеви навијачи из цијелог свијета

У Београд је чак из  Аргентине стигла Ђоковићева велика навијачица која је за српске медије изјавила да би за српског тенисера навијала и да игра против Дијега Шварцмана или Хуана Мартина Дел Потра. Како би дочекали Ђоковића, у Боград су стигли и његови највијачи из Ирске и Аустралије.

Подсјећамо, Ђоковић је у недјељу савладао Ника Кирјоса са 3:1, по сетовима 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (3). Српском тенисеру је ово 21. грен слем у каријери.


(РТС)