Милосављев спреман за Катар и Свјетско првенство :: Semberija INFO ::

 

Милосављев спреман за Катар и Свјетско првенство


Један од најбољих рукометних голмана Европе, Србин Дејан Милосављев, биће спреман за Катар и наставак Свјетског првенства, те на располагању селектору Тонију Ђерони.

Била је Србија лишена помоћи Милосављева на старту Свјетског првенства, али је један од најбољих голмана Европе данас добио зелено свијетло Фуксе Берлина и од сутра ће бити на располагању селектору Тонију Ђерони. 

Момак из Долова данас је стигао у Катовице и придужио се "Орловима" на Свјетском првенству. Занимљиво је да је одлука Фуксе Берлина дошла тек након утакмице Србије и Њемачке будући да би Бандино присуство било од огромне користи за чету Тонија Ђероне. 

Очекује се да би Милосављев требало да буде у саставу у уторак против Катара у посљедњем мечу Групе Е који одлучује о томе која ће селекција да пренесе два бода у наредну рунду.  Голман репрезентације Србије је на свом Инстаграм профилу објавио да се придружује саиграчима у Катовицама.

Милосављев је тренирао у Старој Пазови индивидуално, али је потом морао за Берлин на додатне прегледе. Није га било у двомечу против Шведске, а касније ни против Алжира и Њемачке. Ипак, Србија је сада добила огромно појачање међу стативама. 

Ђерона сада има на распологању 18 играча. Умјесто Вејина у тиму ће бити Јовица Николић који ће дебитовати на великим такмичењима, док би Милосављев требало да замијени Милана Бомаштара и придружи се Владимиру Цупару на голу "Орлова".

(Независне)