СНАЖНА И КВАЛИТЕТНА ВЕЗА СПОРТА И БИЗНИСА :: Semberija INFO ::

 

СНАЖНА И КВАЛИТЕТНА ВЕЗА СПОРТА И БИЗНИСА


Карате клуб „УНСУ“ из Бијељине обавијестио је јавност да је недавно обновљен уговор о генералном спонзорству и стипендирању постигнут између овог успјешног спортског колектива и компаније "Лyкос Балкан Металс". Поред редовног спонзорства, представници компаније су изразили жељу да као златни спонзор помогну овогодишњу организацију 6. Отвореног карате првенства Града Бијељине "Трофеј Бијељине 2023".


 
-Протекли уговорни период је био прекретница у нашем раду у смислу олакшања у реализацији наших планова и активности, у највећем дијелу учешћа на такмичењима, а све захваљујући несебичној помоћи ове компаније. Морамо истаћи да смо презадовољни нашом сарадњом током цијеле године и да нам је компаниија "Лyкос Балкан Металс" са својим оперативним тимом била на располагању у сваком тренутку. Сигурно је да уз њихову помоћ можемо лакше планирати и спроводити наше предстојеће активности и да ћемо заједно бити још успјешнији“, поручио је први човјек КК „УНСУ“ Горан Ивковић.
 
Обнављење уговора о спонзорству десило се као природна посљедица бројних медаља које су такмичари КК „УНСУ“ током 2022. године донијели у Бијељину.
 
-Радујемо се што су људи из компаније "Лyкос Балкан Металс" препознали наш рад, квалитет и наше амбиције у наредном периоду те одлучили да обнове уговор и прошире сарадњу са нашим клубом.
 
 
Као клуб у ову, 2023. годину улазимо са великим амбицијама и дат ћемо све од себе да оправдамо повјерење нашег Генералног спонзора „Лyкос Балкан Металс“, поручио је на крају тренер Ивковић.