ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ СТРИЈЕЛАЦА СК "ТРБ" :: Semberija INFO ::

 

ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ СТРИЈЕЛАЦА СК "ТРБ"


У недјељу, 20. новембра у Сарајеву је одржан Куп Босне и Херцеговине у стрељаштву, на којем су такмичари Стрељачког клуба "ТРБ" из Бијељине, остварили одличан резултат. 

Женска екипа у саставу Софија Ракић, Марија Трифковић и Ана Перић освојиле су убједљиво прво мјесто. У појединачном пласману, Софија Ракић је такође освојила прво мјесто. 

- Морамо истаћи да се ради о дјевојчицама које су рођене 2008. године, а које се такмиче у сениорској категорији. Такође, не можемо да не споменемо да је успјех јос већи јер двије дјевојчице гађају из једног пиштоља и што су и поред тога оствариле сјајан резултат. Наступио је и наш млади такмичар Андреј Лукић, који је имао одличан наступ и поставио свој лични рекорд", рекао је за "Семберија ИНФО" Предраг Ракић мајстор стријелац и први човјек Стрељачког клуба "ТРБ".

Куп БиХ у стрељаштву био је прилика да се, обзиром да је завршена још једна сезона Премијер лиге БиХ у стрељаштву, додијеле награде најбољим стријелцима. Прво мјесто и у јуниорској и у сениорској категорији за жене освојила је Софија Ракић, док је Предраг Ракић освојио друго мјесто у категорији сениора. 

- Стрељачки клуб "ТРБ" наставља да постиже сјајне резултате и очекујемо од ових младих стријелаца да и убудуће доносе нове медаље за свој клуб и наш град", рекао је Предраг Ракић.