“УВИЈЕК НАВИЈАМО ЗА СРБИЈУ” ЈУНИОРСКА ВАТЕРПОЛО ЕКИПА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ПОСЈЕТИЛА УГЉЕВИК :: Semberija INFO ::

 

“УВИЈЕК НАВИЈАМО ЗА СРБИЈУ” ЈУНИОРСКА ВАТЕРПОЛО ЕКИПА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ПОСЈЕТИЛА УГЉЕВИК


Јуниорска ватерполо екипа Црвене звезде из Београда посјетила је данас Угљевик.
Ватерполисте рођене 2005. године дочекао је шеф кабинета начелника Угљевика Милорад Јовичић који им је пожелио добродошлицу али и спортску срећу на предстојећем турниру у Сарајеву на којем ће се такмичити ови момци.

-Увијек навијамо за Србију а посебно јер је баш ватерполо један од најтрофејнијих спортова у нашој братској Србији-поручио је Јовичић

Као бивши спортиста, Јовичић каже да је велико задовољство видјети младе људе пуне елана и воље за успјесима какви су данашњи гости из Београда.

Тренер ове звездине генерације ватерполиста Марко Башић захвалио је на срдачном пријему у Угљевику и рекао да је турнир који се одржава у Сарајеву у склопу припрема које су почеле прије двије недјеље.
-Веома радо долазимо у нашу братску Републику Српску-рекао је Башић.



Осамнаестогодишњи Милорад Симић из Угљевика, члан је Ватерполо клуба Црвена Звезда а овај спорт тренира пуних пет година.

-Као мали заволио сам ватерполо, јер сам често са оцем гледао утакмице Србије која увијек постиже успјехе на свим такмичењима-рекао је Симић.

Он је поручио младим људима да се баве спортом И да буду упорни.
Ватерполисти из Београда наступаће на Дванаестом међународном ватерполо труниру “Сарајево цхампионс цхалленге 2022” који ће се одржати предстојећег викенда на Олимпијском базену на Отоци.

На турниру ће поред београдске Црвене звезе наступити  и У-19 екипе Будве, ПОШК-а из Сплита и репрезентација Босне и Херцеговине.