Кошаркаши Звезде и Партизана вечерас играју у АБА лиги :: Semberija INFO ::

 

Кошаркаши Звезде и Партизана вечерас играју у АБА лиги


БЕОГРАД- Кошаркаши Црвене звезде дочекују вечерас од 20 сати екипу Партизана у дерби мечу осмог кола регионалне АБА лиге.

Ово је први меч Црвене звезде и Партизана у овој сезони. Партизан је у досадашњем дијелу сезоне остварио седам побједа, док Црвена звезда има пет тријумфа и један пораз уз меч мање.

"Партизан је ове године направио изузетно добар тим. Нападачки тим са највећим потенцијалом, и у нападу у овом тренутку и најбољи тим у Европи. Самим тим мораћемо да одиграмо изузетно добро у одбрани како би дошли до победе у овом мечу", рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић уочи меча са "црно-белима".

​Тренер Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да очекује тежак меч.
"Први дерби у низу који ћемо играти ове године. Промена тренера је показала да су се вратили на прави колосек, да играју веома добро и никада ни једна утакмица против Црвене звезде није била лака. Специјална утакмица, то сви знамо. Трудимо се и припремамо да одиграмо најбоље што можемо. Ко год да буде у нашој екипи, морамо да дамо све од себе, у последње две утакмице јебило јасно да на моменте играмо веома добро, на моменте слабо и без концентрације. Јасно је да морамо да играмо у континуитету добро ако желимо добру утакмицу", поручио је Обрадовић.

 
Глас Српске – Тањуг