Појачање у тренерском тиму ШФ "Соццер кидс Бијељина" :: Semberija INFO ::

 

Појачање у тренерском тиму ШФ "Соццер кидс Бијељина"


Да се у школи фудбала "Соццер кидс Бијељина" ништа не препушта случају и да нема мјеста за инпровозацију, говори и ангажман још једног тренера у свом тиму. Ријеч је о  дугогодишњем спортском раднику који је имао богату фудбалску каријеру Горану Јандрићу.


 
"Због свог богатог искуства и стеченог знања управа ШФ "Соццер кидс Бијељина" је указала повјерење Горану Јандрицу. Он је неко ко иза себе има доста искуства и знања. Више пута је докзао да стечена знања зна да пренесе на најмлађе. Сматрам да ће Јандрић својим радом и трудом унаприједити наш тренерски тим, а самим тим и резултате наших селекција"- истакла је Биљана Петровић, предаједник ШФ "Соццер кидс Бијељина"
 
Овога пута изостала је уобичајена добродошлица, јер је Горан Јандрић дугогодишњи пријатељ клуба и неко ко је увијек ту за клуб. "Иако сам годинама уз ШФ "Соццер кидс Бијељина" велико ми је задовољство што сам званично постао дио тренераког тима. Захвалио би се управи на указаном повјерењу и да ћемо дугогодишње пријатељство наставити кроз тренерски рад, јер је Соццер кидс једна велика породица".-изјавио је Горан Јандрић, тренер у ШФ "Соццер кидс Бијељина".
 
За оне који не знају, Горан Јандрић, рођен је 02.02.1973. године Шипову. Своју фудбалску каријеру почео је у ФК Електробосна Јајце гдје је прошао све селекције. Касније одлази у Србију гдје настпа За ФК Ветерник, ФК Петроварадин, ФК Текстилц Оџаци, затим у Црној Гори за ФК Сутјеска из Никшића. Потом слиједи поново повратак у БиХ гдје наступа за ФК Гласинац Соколац, ФК Лединци Бијељина, ФК Пролетер Дворови, ФК Јединство Бродац и на крају ФК Колектив Међаси гдје завршава фудбалску и започиње тренерску каријеру.