Махалбашић трећи пут на клупи Подриња, приоритет опстанак :: Semberija INFO ::

 

Махалбашић трећи пут на клупи Подриња, приоритет опстанак


Фото - Спорт Бијељина
Члан Прве лиге Републике Српске Подриње из Јање је именовало Зумбула Махалбашића на мјесто новог шефа стручног штаба.

Зумбул Махалбашић је на клупи Подриња замијенио доскорашњег шефа стручног штаба, искусног Милета Лазаревића, и то након што је клуб завршио на 17. позицији шампионата током јесењег дијела.

Примарни задатак Махалбашића биће да са екипом Подриња сачува статус прволигаша, међутим то неће бити нимало лаган задатак, јер се као што је речено екипа налази на претпоследњем мјесту са само 13 бодова.



Сходно преузимању улоге тренера прволигаша из Јање, Махалбашић је у изјави истакао како је свјестан у каквој се незавидној позицији налази његов нови тим.

“Подриње је у доњем дијелу табеле и настојаћу да изборимо опстанак у Првој лиги РС. Чињеница је да смо у незавидној позицији, али нисмо без шанси. Морамо се добро појачати, припреме одрадити квалитетно и ја вјерујем да можемо доћи до зацртаног циља” – кратко је прокоментарисао Махалбашић.

Махалбашић је своју тренерску каријеру започео 2015. године као помоћник у прволигашу Лозници. Потом је двије године предводио аматерски клуб из Швајцарске.

Самостално је радио у два прволигаша из Републике Српске, Подрињу и Звијезди 09. У српски фудбал вратио се на позив Милана Ђуричића и био је дио стручног штаба Радничког из Ниша. Радио је и као први помоћник Давору Берберу у Новом Пазару. Последњи клуб у којем је радио биоје Рађевац из Крупња.


​meridianbetsport.ba