ПИКСИ МИЈЕЊА ПОСТАВУ ПРОТИВ КАМЕРУНА – СЕМБЕРАЦ У ШПИЦУ! :: Semberija INFO ::

 

ПИКСИ МИЈЕЊА ПОСТАВУ ПРОТИВ КАМЕРУНА – СЕМБЕРАЦ У ШПИЦУ!


Репрезентацију Србије у понедјељак очекује други меч на Мундијалу, а селектор Драган Стојковић одлучиће се за другу формацију којом ће покушати да надигра Камерун.

“Орлови” ће се Африканцима супротставити офанзивнијим начином игре него против Бразила, са два нападача. С обзиром на дискутабилно здравствено стање Александра Митровића и Душана Влаховића, очекује се да шансу од првог минута добије Лука Јовић, који би требало да заигра у тандему са једним од два поменута нападача.

Пикси ће мијењати и по боковима, па би дуо офанзивних бекова требало да чине Филип Костић и Дарко Лазовић, умјесто Филипа Младеновића и Андрије Живковића који су играли од првог минута на мундијалској премијери у Катару.

Нема дилеме, Бразил је надиграо Србију у Дохи, али ће “Орлови” свој пут ка осмини финала потражити у наредне двије утакмице. Стојковић намјерава да против Камеруна наметне свој стил игре, нападачки од самог почетка, а поготке би требало да донесу поемнути центарфорови.

Окршај заказан за понедељак од 11 часова је и за Камерун “бити или не бити”, пошто је афричка репрезентација у првој рунди такмичења у групи Г доживела минималан пораз од Швајцарске.

(Српска Инфо)