ШУШИЋ: ТЕШКА УТАКМИЦА АЛИ ЗАСЛУЖЕНА ПОБЈЕДА :: Semberija INFO ::

 

ШУШИЋ: ТЕШКА УТАКМИЦА АЛИ ЗАСЛУЖЕНА ПОБЈЕДА


Фудбалери Звијезде 09 данас су савладали одличну екипу Дрине резултатом 5:1. Након утакмице изјаву медијима дао је шеф стручног штаба Звијезде 09 Срђан Шушић.
 
"Као што сам у најави утакмице рекао данас смо одиграли врло тешку утакмицу против екипе Дрине која има одличне играче. Екипа која је састављена од искусних као и младих играча који су били код нас у Звијезди и који су жељни доказивања што је се видјело на данашњој утакмици" - рекао је Шушић.
 
Шушић је истакао да је екипа Звијезде 09 могла утакмицу ријешити у првом полувремену али недостатак спортске среће као и тежак терен оставили су неизвјесност за друго полувријеме.
 
"Као што сте видјели, у другом полувремену одиграли смо организовано, дисциплиновано и ријешили утакмицу у нашу корист. Када погледате из другог угла, резултат изгледа превелик, а морам да се вратим на почетак и поновим да је утакмица била веома тешка.
 
На крају, честитао би мојим играчима на побједи, а екипи Дрине желим пуно среће у наставку првенства" - закључио је Шушић.
 
Након десет одиграних кола екипа Звијезде 09 на другом мјесту на табели са 22 освојена бода.
У једанаестом колу екипа Звијезде 09 гостује Жељезничару из Бања Луке.