БЛАЖЕВИЋ: СРЕЋАН САМ ЗБОГ ДВА ПОГОТКА АЛИ ТРИ БОДА СУ НАЈВАЖНИЈА :: Semberija INFO ::

 

БЛАЖЕВИЋ: СРЕЋАН САМ ЗБОГ ДВА ПОГОТКА АЛИ ТРИ БОДА СУ НАЈВАЖНИЈА


Стријелац два поготка за Звијезду 09 у градском дербију против екипе Радника, Емануллах Блажевић истакао је да је дисциплинована игра свих 90 минута сусрета донијела заслужену побједу екипи Звијезде и да се нада да ће се побједнички низ наставити у наредним утакмицама. 

"Знали смо да нас очекује захтјевна утакмица јер се радило о градском дербију. Током 90 минута играли смо дисциплиновано уз поштовање договора из свлачионице што нас је довело до заслужена три бода. 

Желим да честитам мојим саиграчима на одличној утакмици, поготово задњој линији која није дозволила играчима Радника шансу за погодак" - рекао је Блажевић. 

Блажевић је истакао је да срећан што је у дербију погодио два пута мрежу Радника као и да се нада да ће у наредним утакмицама бити стријелац за своју екипу и доносити радост како играчима тако и навијачима Звијезде 09. 

Подсјећамо, екипа Звијезде 09 јуче је у градском дербију савладала екипу Радника резултатом 3:0. Стријелци за Звијезду 09 били су Живановић и два пута Блажевић.