ФК РАДНИК: ПРВИ БОДОВИ У НОВОЈ СЕЗОНИ :: Semberija INFO ::

 

ФК РАДНИК: ПРВИ БОДОВИ У НОВОЈ СЕЗОНИ


У оквиру 3. кола Премијер лиге БиХ фудбалери Радника су гостовали у Широком Бријегу. Утакмица је завршена без погодака чиме је, након два пораза у прва два кола бијељински премијерлигаш освојио први бод у новој сезони.

-Ми растемо из тренинга у тренинг и јако је важно да ова екипа  осјети  да може играти и да  психолошки ојачамо. Имали смо и неколико младих играча, а на одређеним позицијама немамо адекватних замјена, па смо се из тог разлога у посљедњих двадесетак минута повукли и чували оно што смо у већем дијелу утакмице имали. Имали смо и ту прилику један на један с Мишкићем, али је нисмо искористили. Можда би било и превише да смо узели сва три бода. Имајући у виду да је Широки Бријег стискао и нападао, овај резултат је реалан на крају", рекао је  први човјек ФК „Радник“ Владо  Јагодић.

На другој страни, тренер НК „Шикори Бријег“ Тони Карачић је изјавио:

-Честитам гостима на заслужено освојеном боду. Максимално су се трудили и одлично поставили у одбрани. На њихову постављену одбрану нисмо имали рјешења. Унаточ томе, имали  смо неколико прилика за погодак,  изостала је права завршница. Чињеница је како смо у кризи, али треба отворено рећи како нам недостаје и квалитете. Треба ово преспавати и направити детаљну анализу како би спремније дочекали нове утакмице.“

Планирано је да ће у оквиру 4. кола Премијер лиге БиХ ФК „Радник“ угостити ФК „Вележ“. Обзиром да мостарски Рођени наредна два четвртка играју европске утакмице можда ће се десити и пролонгирање њиховог наступа на Градском стадиону у Бијељини.