ЂУРЂЕВИЋ: ПОНОСНИ НА РАД СА НАЈМЛАЂИМА :: Semberija INFO ::

 

ЂУРЂЕВИЋ: ПОНОСНИ НА РАД СА НАЈМЛАЂИМА


Предсједник Кошаркашог савеза Републике Српске Александар Ђурђевић изјавио је да су у Савезу посебно поносни на рад са најмлађим и најталентованијим, као и на рад са репрезентацијом Српске, што свима представља част.

 
"У Бијељини се окупила репрезентација Републике Српске 2010. годиште која је селектирана претходно на турниру репрезентација подручних одбора, што смо увели као новину, да све наше најталентованије дјечаке и дјевојчице више пута у току године окупљамо да заједно тренирају и да се друже", рекао је Ђурђевић.



Он је додао да је ово окупљање и данашњи одлазак младих кошаркаша на турнир региона у Крагујевцу круна циклуса једне сезоне за млађе категорије. 
 
"Очекујемо да ће нас све репрезентовати на најбољи начин, да ће се лијепо дружити, да се нико неће повриједити и сигурни смо да je пред њима свијетла спортска будућност", рекао је Ђурђевић.


 
Селектор 2010. годишта Републике Српске Бојан Гвоздерац навео je да су у Бијељини одржали контролни тренинг на којем је окупљено 14 играча из седам клубова.


 
"Спремамо се за турнир региона у Србији гдје нас чека пет јаких утакмица, а од дјеце тражим да дају максимум и покажу што најбоље знају, да буду мотивисани, стекну лијепа искуства и да напредују", рекао је Гвоздерац.