ФК РАДНИК: НАКОН ЕУФОРИЈЕ ПЕХ :: Semberija INFO ::

 

ФК РАДНИК: НАКОН ЕУФОРИЈЕ ПЕХ


Foto: FK Radnik
Након побједе од 4:1, над Слогом из Пожеге играчи ФК Радник имали су тренинг релаксације, а на вечерњем тренингу имали су задовољство да тренинг прати Љупко Петровић, тренер Црвене звезде када је овај клуб освојио титулу првака Европе и Свијета.

Моје пријатељство са Славком Петровићем траје веома дуго. На његов позив дошао сам да посетим ову екипу о којој сам чуо само позитивне ствари. Као тренер Осијека често смо играли у Бијељини, гдје смо увек играли тврде и неизвесне утакмице. Ово што сам запазио на тренингу је да се ради о доста добро селектованој екипи, а познајући рад Петровића не сумњам у успех у наредном шампионату'', рекао је Љупко Петровић Бијељински фудбалери јуче су, у понедјељак, 13. јула, играли други контролни меч против Спартака из Суботице и, нажалост, изгубили резултатом 1:0.
 

Није само пораз онерасположио фудбалере Радника, него и повреда голмана Самеда Хоџића. Приликом дуела са нападачем Спартака, који је нагазио Хоџића, и том приликом голману Радника је поломљена кост шаке лијеве руке. Хоџић је прегледан и збринут на Златибору, а потом се вратио кући гдје ће се опорављати, како љекари претпостављају, око мјесец дана.

Семберија инфо