ФК Обарска - Наставити истим темпом :: Semberija INFO ::

 

ФК Обарска - Наставити истим темпом


ФК Обарска из Велике Обарске
Велика Обарска:  У напредном семберском селу, Велика Обарска дјелују и раде два фудбалска клуба. Старији клуб Младост је био и члан Премијер лиге. Након пада, једно вријеме рад клуба је био "замрзнут" да би се онда кренуло од друге Општинске лиге, а ове сезоне је изборен улазак у Подручну лигу РС, група Семберија.

Кад је Младост била члан Прве и Премијер лиге група ветерана је основала други клуб који је добио име села.
Прођен је пут од друге Општинске лиге па до четврте Подручне лиге, група Семберија. Поред ветерана, клуб је окупљао и неке млађе играче који нису имали мјеста у Младости. Ова екипа је постала врло популарна како у овом мјесту тако и у цијелој Семберји.

Такмичарски резултати су увијек били у другом плану, али велико другарство, ентузијазам, а прије свега карактер су красиле и красе и данас ФК Обарску.

"Потеклу сезону смо завршили на 2. мјјесту иза Слоге 2, а да је сезона настављена, можда бисмо били и први али и ово није неуспјех. Свим саиграчима захвалност као и управи и стручном штабу и навијачима. Истим темпом желимо наставити и у новој сезони," каже капитен и најбољи стријелац Борко Стајић.                                         

​За Семберија инфо - Мијодраг Јаковљевић