ВСК за наставак такмичења :: Semberija INFO ::

 

ВСК за наставак такмичења


ФК ВСК из Велиног Села
Велино Село: Екипа ВСК-а из Велиног Села се такмичи у Првој општинској лиги Бијељина, група Исток. У јесењој полусезони је заузето треће мјесто са 18 бодова, уз биланс 5 побједа, 3 ремија и 2 пораза, уз гол разлику 26:14.

У овом клубу постоји добра организација рада, финансијско стање је стабилно јер чланови управе и неки навијачи помажу рад, а значајна средства се добију и из градског буџета.

"Такмичарски резултати су за сада добри, али увијек се може  боље. Једну утакмицу смо изгубили због недисциплине и то нас је коштало другог мјеста. У зимској паузи смо ангажовали и нека вриједна појачања па ћемо покушати да будемо бар други на табели. Дрина и Љесковац су јаке екипе па ако будемо и трећи, то неће бити неуспјех. Наредне сезоне планирамо да се боримо за улазак у четврту подручну лигу, група Семберија.
Ова ситуација је и нас погодила, али то је виша сила. Не знамо шта ће се даље догађати, али ми смо за наставак првенства. Одржавамо и терен, као и клупске просторије. Уколико се буде играло, бићемо спремни," каже Ђурађ Томанић, члан управа ВСК-а.
                                                                             
​За Семберија инфо - Мијодраг Јаковљевић