ШАМПИОН ПАО У МАДРИДУ: АТЛЕТИКО СРУШИО ЛИВЕРПУЛ! ХАЛАНД УГАСИО МИЛИЈАРДЕРЕ ИЗ ПАРИЗА (ВИДЕО) :: Semberija INFO ::

 

ШАМПИОН ПАО У МАДРИДУ: АТЛЕТИКО СРУШИО ЛИВЕРПУЛ! ХАЛАНД УГАСИО МИЛИЈАРДЕРЕ ИЗ ПАРИЗА (ВИДЕО)


Foto: Tanjug/AP
Фудбалери Атлетико Мадрида победили су вечерас на свом терену екипу Ливерпула са 1:0, у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона.

Атлетико је повео већ у четвртом минуту голом Саула. Лопта је после корнера Кокеа прошла кроз "шуму" играча, стигла до Саула који се добро снашао и послао је у гол.

Ливерпул је након тога имао лопту у свом поседу, али у првих 45 минута није упутио нити један ударац ка голу противника. На другој страни, Атлетико се добро бранио, али и опасно претио. Сјајну шансу је у 27. минуту имао је Алваро Мората, али је његов ударац зауставио Алисон.
 
Ливерпул је до прве шансе на утакмици чекао до 35. минуту када је покушао Салах, али је гол спречио Фелипе главом.

Екипа с Енфилда је у друго полувреме ушла још одлучније, поново је лопта била у поседу "црвених", али поново лидер Премијер лиге није успео опасније да запрети Атлетику.  У другој утакмици вечери, фудбалери Борусије Дортмунд победили су Пари Сен Жермен са 2:1, а јунак је био Ерлинг Холанд.

До 69. минута, иако је било шанси на обе стране, није било голова, а онда је Холанд довео домаћи тим у водјство. Шест минута касније изједначио је Нејмар, на асистенцију Мбапеа, а коначан резултат поставио је Холанд својим другим голом у 77. минуту.

ПСЖ је у 81. минуту био близу изједначења, али је Нејмар погодио стативу.
Реванш мечеви на програму су 11. марта у Ливерпулу и Паризу.




(курир.рс)