Пет појачања Колектива :: Semberija INFO ::

 

Пет појачања Колектива


ФК Колектив из Међаша
Међаши:  Док се фудбалери ФК Колектив, члана Прве лиге Републике Српске група Семберија, налазе на одмору, у управи су врло активни. До сада је ангажовамо пет нових играча који ће знатно појачати конкуренцију, а до краја зимског прелазног рока треба да дођу још 2-3 играча.

"Нама предстоји борба за опстанак јер смо претпоследњи на табели са 9 бодова. Од играча који су играли јесенас нико није  најавио одлазак тако да ће конкуренција за свако мјесто бити велика. Тренер Драган Николић ће имати на располагању више од два састава. У наше редове су стигли: Слободан Васић који је поникао у Раднику, а бранио је боје неколико Семберских клубова, Никола Митровић из друголигаша Јединства-Бродац, Мујо Дервишевић и Срђан Ерић из Јање 2009 и Никола Јеремић, наш бивши играч који је дошао из Борца-Трњаци.
У плану је довођење још 2-3 искусна играча. Планирали смо да припреме почнемо негдје између 9. и 15. фебруара, што зависи од временских прилика. Вјерујем да ћемо бити јачи него јесенас и да уз добро спроведене припреме опстанак неће доћи упитање," каже Драган Његић, члан управе и један од најактивних у раду.

"Јесенас смо олако изгубили неке бодова и то морамо у прољеће надокнадити. Доведени су квалитетни играчи и ја сам велики оптимиста и вјерујем да се може обезбиједити опстанак па чак и нешто бољи пласман," каже Дарко Маловић, један од најискуснијих играча.
                                                                       
​За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић