ЖФК Радник Бумеранг најбољи на турниру у Зеници :: Semberija INFO ::

 

ЖФК Радник Бумеранг најбољи на турниру у Зеници


Бијељина: У организацији ФС/НС БиХ у Зеници у Тренинг центру је одржан веома јак турнир где су тријумфовале младе играчице ЖФК Радник-Бумеранг из Бијељине. Тако је успјешно започета  нова 2020. година.

У групној фази такмичења савладани су Приједор и Жељезничар 2011 из Босанске Крупе  резултатима по 4:0.
У четврт финалу пао је Спортиво са 3:0, а у полуфиналу савладана је  Искра из Бугојна са  са 2:1.

У финалу, у борби за трофеј, савладана је комшијска екипа Дрине из Зворника  резултатом 1:0.

За најбољу играчицу тирнира проглашена је  Драгана Димитрић, чланица побједничке екипе.

"Захвалност Фудбалском/Ногометном савезу БиХ на сјајној организацији турнира као и осталим екипама на фер и коректној игри. Показали смо још једном да Град Бијељина и ЖФК Радник Бумеранг имају талентоване,вриједне, упорне и истрајне дјевојчице који су и овог пута заслужено освојиле трофеј. Честитке нашој екипи и идемо у нове побједе," каже Маријана Вржић, тренерица екипе.

"Успјешно смо започели нову 2020. годину, што је велико охрабрење и понос за све нас који радимо у клубу. Честитке нашим дјевојчицама, тренерима и родитељина који нас помажу и бодре," каже тренер Весна Његуш.

За  ЖФК Радник Бумеранг су наступиле сљедеће дјевојчице: Александра Цвијетиновић, Драгана Димитрић, Јелена Јовић, Милкица Симић, Јована Лана Новаковић, Неда Вујић, Анђелина Лакетић, Јована Кршић, Ирина Еркић, Татјана Николић, Теодора Перовић, Милица Јованић, Кристина Текић, Лана Радуловић,Тамара Благојевић и Маријана  Панић.
                                                                                     
За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић