Прва општинска лига Бијељина група Исток: ФК Глоговац - Велика криза такмичарских резултата :: Semberija INFO ::

 

Прва општинска лига Бијељина група Исток: ФК Глоговац - Велика криза такмичарских резултата


ФК Глоговац из Глоговца
Глоговац: Фудбал је врло омиљен и популаран у селу Глоговац. Овдје дјелују и рада два клуба, старији клуб ФК Глоговац који носи име села и члан је Прве Општинске лиге Бијељина група Исток и млађи клуб ФК "Младен Перић" који се такмичи у Другој Општинској лиги Бијељина. У ФК Глоговац криза такмичарских резултата је присутна последње 2-3 сезоне у којима се екипа бори за опстанак. Атмосфера у клубу је добра, управа такође ради добро. Играчки кадар је солидан.

"Јесен смо одиграли катастрофално лоше и испод сваких могућности. Заузимамо претпосљедње мјесто на табели, у конкуренцији 11 екипа са само 4 бода. Остварили смо само 1 побједу, 1 реми и 8 пораза уз гол  разлику 8:40. Од нас је једино лошије Остојићево са само 1 бодом. Ово је недопустиво и сад у паузи управа мора да предузме неке кораке како бисмо другу полусезону одиграли боље и изборили опстанак. Можда су потребна и нека појачања," каже тренер Жељко Перковић.

"У екипи је присутна и недисциплина и њу треба по сваку цену елиминисати. Прољеће морамо дочекати спремније него икад. Неопходна су у нека освежења у играчком кадру, а свака утакмица за нас ће бити квалификациона," каже капитен и један од најбољих играча Стеван Јоковић.                                                                    

За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић